Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp - Őseink jövendölései 2012 évre

 

 

 

20060824_bolygok_iau_nagy.jpg

Jövendölések a 2012-i változásokra

Talán véletlen, talán nem, de egyre több forrásból jutunk olyan információkhoz, melyek azt támasztják alá, hogy néhány éven belül hatalmas változások állnak be a Föld életébe.

1./13 kristálykoponya

Az ősi maya legenda szerint 13 kristálykoponya létezett, melyek az emberiségjövőjének legfőbb titkát őrzik. A prófécia szerint egy nap mind a tizenhárom koponyát felfedezik és egyesítik , egy új történelmi kor veszi kezdetét. Eddig 11 koponyát találtak meg szerte a világon, melyeknek gyógyító hatást tulajdonítanak, kivéve egyet melynek rontó hatása van. Ez egy sárga színű és jelenleg Washingtonban található.( csak érdekességképpen, a bibliában sárga lóval jelzik a halál eljövetelét a jelenések könyvében) A maya időszámítás szerint 2012 12 21-én köszönt be az új korszak.

2./Nyugati asztrológia szerint

2010-es csillagállás egy Uránusz-Plútó kvadrátot hoz létre. Utoljára 1932-33-ban jött létre ez az együttállás , ekkor került Hitler hatalomra. Kvadrát=szembenállás. Uránusz-Plútó- felforgatás
rombolás, változtatás, mágikus tudás.


3./Tóra szakértők szerint 2010 -től világméretű katasztrófát jósolnak.

4./Malakiás próféta jövendölései :

A tizenkettedik században élt próféta jövendölései napjainkban érik el jelentőségük tetőfokát. Az általa írt kódex 111 pápát sorol a világ végezetéig. Minden pápára egy-egy latin bejegyzés vonatkozik , mely a főbb jellemzőire utal.2005 áprilisában a Sixtusi kápolnában megválasztották a soron következő 111-ik pápát , aki a jövendölések szerint az utolsó előtti az Apokalipszist megelőzően. Ő XVI. Benedek, utána már csak Péter van hátra és teljesül az írás.
„ a Római egyház utolsó üldözésekor a székhelyet egy Péter nevű római foglalja el , aki nagy szenvedések közepette legelteti nyáját .Miután a hét domb városa megsemmisül, és egy szörnyű bíró ítélkezik népe felett.”

5./Nostradamus

II. 41 négysoros
A nagy csillag hét napon át izzik
A fellegben két nap tűnik fel az égen
A hatalmas masztiff üvölt az éjszakában
A főpap kicseréli országát.

6./ Biblia

Hét csapás, két próféta

7./Magyar Szent Korona

több dátum szerepel rajta, de ami számunkra lényeges 2012 is. Vajon milyen kódolt üzenetet tartalmaz?Egy magyar tudós szerint, az angliai Stonehenge, az egyiptomi Kheopsz-piramis és a korona között vannak bizonyos összefüggések. Kiemelnek egy fontos szimbólumot, a fehér lovat, ami a magyarok totemállatja volt évszázadokon keresztül.

8./Ezoterikus tanok szerint a Föld megkezdte felemelkedését az ötödik dimenzióba, és 2012-ben éri el tetőfokát.

9./Nasa kutatók szerint 2012-re fog elolvadni az északi jégsapka.

Valami készül. Ha csak a jelenlegi jeleket vesszük figyelembe- túlnépesedés, háborúk, gazdasági válság, földrengések, szökőárak és még ki tudja mi minden amiről nincs tudomásunk-elég valószínűnek tűnik egy harmadik világháború kirobbanása, mert sokáig ez az állapot nem tartható fent. Előbb -utóbb ilyen népesedés és gazdaság mellett a Föld nem lesz képes eltartani lakosait.

 

Forrás: hotdog.hu