Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp - Jövendölés 2011 évre

2011

 

A horoszkópok alapvetően abban segítenek, hogy jobban megismerjük és elfogadjuk önmagunkat.

A 12 csillagjegy asztrológiai előrejelzése: karrier, szerelem és egészség.


Kos: 2011-ben nyugtalansággal teli évnek néznek elébe. A Jupiter mozgásából adódóan életében jelentős változások fognak bekövetkezni.
Az Ön mindennapokban betöltött szerepe fontosabb lesz, mint gondolja. Munkáját illetően nem fogja kímélni magát, a Mars impulzusaiból adódóan harcias magatartást fog felvenni, aminek köszönhetően kitűzött céljainak nagyobb hányadát sikeresen fogja megoldani. Személyes fejlődésében jelentős változás elé néz. Szerelmi élete a Jupiter és a Szaturnusz támogatásának köszönhetően a lehető legjobban alakul. Rádöbben arra, hogy az ideáljának megfelelő kapcsolatért nemcsak partnerének, de Önnek is sokat kell tennie. Ennek első lépése az, hogy kellő figyelemben részesítse párját. Anyagi helyzetét tekintve jó stratégiai játékosnak kell lennie, többet kell dolgoznia és döntéseit tekintve meggondoltabbnak kel lennie. Erőteljes temperamentumából adódóan az év elején feszegetni kezdi vitalitása határait, aminek következtében több energiát használ el, mint kellene, ezért fáradékonyabb lesz, mint általában. Az egyensúly visszanyerése érdekében szánjon több időt a kikapcsolódásra és a pihenésre.
 
---------------------------------------------------------------------------------------
Bika: Életének eddigi nyugalmi periódusa néhány külső tényező által befolyásolva lesz. Az új évben szükségét érzi annak, hogy kreatív dolgokat vigyen véghez.
Munka területén az év első felében kétszer annyit kell dolgoznia annak érdekében, hogy az anyagilag is kifizetődő legyen. Ötletekben nem szenved hiányt, azonban jól meg kell válogatnia ezek közül mit visz véghez, és mire szán több erőfeszítést. Szeptember környékén környezete nagyobb támogatására is számíthat. Meglévő kapcsolatában szerelme egyre fokozódik, intenzív érzelmeket élhet át partnerével. Márciustól szerelmi élete újabb dimenziójába lép át, komoly dilemma elé néz, amiből csak abban az esetben kerül ki győztesen, ha hajlandó több kompromisszumot kötni. Pénz szempontjából a 2011-es évben igazán nem fog panaszkodni. Nem fog fölöslegesen költekezni, még abban az esetben sem, ha általában hajlamos olyan dolgokat is megvásárolni, melyekre tulajdonképpen semmi szüksége. Június és Július kifejezetten előnyös időszak lehet befektetések szempontjából. Egészségi állapota konstansnak mondható,hála a Jupiter jótékony hatásának. Törekedjen arra, hogy a stressztől személyesített módszer által megszabaduljon, mivel ezáltal más betegségek kialakulásától is felmentheti magát. A fáradságérzetén pedig könnyen áthidalhat, ha előtérbe helyezi a rendszeres testmozgást és a kiegyensúlyozott táplálkozást.
---------------------------------------------------------------------------------------
Ikrek: 2011 során a csillagállások sikerek sorozatával támogatják. A 2010-es erőfeszítéseinek az új esztendőben meglesz a jutalmuk.
A Nap, az Uránusz és a Mars hatására könnyebben alkalmazkodik az életében bekövetkező változásokhoz. Karrierje ebben az évben a Szaturnusz és a Vénusz befolyása alatt áll, aminek köszönhetően több ambícióra fog szert tenni. Munkájában ajánlott nagyobb figyelmet szentelni üzleti partnereinek, akik megpróbálnak Ön alá ásni. Magánéletében az év folyamán végigkíséri Ön a kifinomultság és a szenvedély. Szerelem iránti vágya mindennél erősebbé válik. Vénusz jótékony hatására, a csábítás és a sikerélmény iránti vágya április és augusztus közötti időszakban különösen nagy lesz. Anyagi stabilitását 2011 első hat hónapjában alapozhatja meg. Felmerülő problémáit sikeresen megoldhatja, sőt a labilis gazdasági helyzet ellenére még fizetésemelést is kaphat. Októberben azonban figyelmesebbnek kell lennie az iratok, szerződések aláírásakor. Egészségi állapota jobb lesz, mint az elmúlt évben, ami ki is tart az év júniusi időszakáig. Az Uránusz és a Merkúr hatására a legapróbb gondok is felemésztik energiáját is vitalitását. Figyeljen jobban táplálkozására, különösen a fűszeres ételeket kerülje, mivel emésztése az év végére labilis állapotba kerülhet.
---------------------------------------------------------------------------------------
Rák: 2011-ben az élet minden területén sikerekre számíthat. Mindössze a Plútó fogja némi nosztalgiázásra hajlamosítani, de ez nem fogja visszahúzni jövőbeli terveit illetően.
Karrierje az év folyamán ellentmondásosan alakul, arra kényszerül, hogy gyors döntéseket hozzon és kreatívabb legyen. Munkahelyi utazásai kapcsán olyan rejtett képességeit fedezi fel, melyekről azt gondolta, hogy Önben nem is léteznek. A magánélet aspektusait 2011-ben teljesen más szemszögből fog tekinteni. Partnerében nemcsak a társat, hanem a barátot és a szövetségest is felfedezi, akire mindig számíthat. Ez pedig a kettejük közötti kommunikációt is felszabadultabbá teszi, ami az egymásba vetett bizalmukat is megerősíti. Az egyedülállók számára a nyári időszak számtalan flörtlehetőségben bővelkedik. Anyagi vonatkozásban a Jupiter hatására szükségét érzi annak, hogy akár másodállást is vállaljon. Ebben az évben az anyagiakat előtérbe helyezi, emiatt társkapcsolata és az anyagiak megteremtése között kell megfelelő egyensúlyt tartania, ami nehezen fog sikerülni. Egészségi állapotában különösebb probléma nem fog felmerülni. Rohanó mindennapjaiból adódóan a táplálkozását kissé elhanyagolja, ezért egyedül az emésztésére kell nagyobb figyelmet szentelnie. Egy-két salaktalanító kúra sokat segíthet abban is, hogy a szervezetében felgyülemlett méreganyagoktól megszabaduljon.
---------------------------------------------------------------------------------------
Oroszlán: Az Oroszlánok jelmondata 2011-ben az eredetiség és a megvalósítás lesz. A nagy lelkesedésből egyedül a Szaturnusz fogja némiképp visszahozni a realitás talajára.
Munkáját egy ideje zárt körnek tekinti, az év első két hónapjában azonban sikerül bizonyítania, ami kizökkenti a megszokott munkamenetből. Mindenképpen hagyatkozzon saját tudására és eredeti meglátásmódjára, ezzel ugyanis megalapozhatja jövőjét. Szerelmi életét 2011-ben varázslatos szigetté alakíthatja. A Jupiter hatására csábító játszadozásba bocsátkozik, hiszen jelenlegi kapcsolatában érzi, hogy valami nincs rendjén. Akadozik a kommunikáció, több figyelemre, közös programokra és alapvető változásra lenne szüksége ahhoz, hogy kapcsolatát megmentse. Pénz tekintetében nem mutatkozik különösebb kellemtelenség, eddig megkezdett projektjeit sikeresen véghezviszi. Egész évi spórolásának köszönhetően a Szaturnusz támogatásának jóvoltából, novemberben felmerülő anyagi kiadásokat is sikeresen áthidalja. Egészségi állapotát a Neptunusz fogja uralja, aminek hatására Ön is érzi, hogy jelentős változásokat kell véghezvinnie. Kisebb problémák adódhatnak a vese-, illetve a májműködés tekintetében. Életritmusának karbantartása érdekében több időt kell szánnia a sportra és kevesebb zsíros ételt kell fogyasztania.
---------------------------------------------------------------------------------------
Szűz: 2011-ben mindet maximum sebességgel fog véghezvinni. Karrierjét illetően itt az ideje, hogy többet kommunikáljon munkatársaival.
Nyitnia kell a csapatmunka felé, ezáltal nagyobb esélye lesz arra, hogy előléptessék. A Jupiter és a Nap hosszú távú támogatására számíthat, azzal a feltétellel, ha nyitott a munkahelyi változásokkal és lehetőségekkel szemben. Szerelmi életében 2011-ben leginkább azzal lesz elfoglalva, hogy érzéki és szenvedéllyel teli perceket teremtsen. Ha partner nélkül él, akkor szenvedélyesen keresni fogja az igazit, a kapcsolatban élők pedig hajlamosak lesznek a túlzott birtoklásra. Ebben az évben a szerelem a barátsággal karöltve lesz jelen életében. A Nap, a Jupiter és a Merkúr megvilágítják a pénz szektorát, így az új évben gondolatai egyre többet fognak az anyagiak körül forogni. Előnyös üzleteket köthet. 2011-ben dupla dózis energiával lesz felvértezve, amit konstruktív módon fog tudni hasznosítani. Aggodalomra nem lesz különösebb oka, az idegrendszerére azért nem árt jobban odafigyelnie, különösen abban az esetben, ha Ön minden apróságon felbosszantja magát.
---------------------------------------------------------------------------------------
Mérleg: Az új év a Mérlegeknek az elhőszigetelődés iránti vágyat hozza, ez azonban azt vonja maga után, hogy semmi érdemleges nem fog az életükben történni.
Egyre fontosabbnak tartja a pénzt, eddigi labilis kereseti lehetősége ellenére gyakran fog kölcsön kérni. Nem tudja meghúzni az egészséges pénzköltési határt, ide-oda ingadozik munkavállalás területén is, mindenbe belevág, de kevés dolgot visz véghez. A Jupiter hatására magánélete nem a tervei szerint alakul, társkapcsolata rég katasztrofálisnak mondható, mégsem hajlandó kilépni belőle. Görcsösen ragaszkodik társához, nem adja meg számára a személyes szabadságot, azt hiszi, hogy a birtoklással végleg magához láncolhatja. Nők esetében az sem kizárt, hogy egyesek agyafúrt módon teherbe ejtetik magukat, hogy végleg maguk mellett tudhassák társukat. Erről azonban jobb lenne letenni, mivel egy gyerek nem garancia arra, hogy egy férfit meg is lehet tartani. A Mérleg férfiak ebben az évben jóval természetesebben kezelik a társkapcsolati megpróbáltatásokat. Magánélete egy harctérhez hasonlítható, cseppet sem boldog párkapcsolatnak. A mindennapok során háttérbe kellene szorítania az okoskodását, el kell fogadnia, hogy nincs mindig igaza. Egészségi állapota az év első felében jónak mondható, a nyári időszaktól kezdődően azonban súly- és tüdőproblémái adódnak. Falási rohamai, túlzott édességfogyasztása és a dohányzás jelentősen károsíthatják gyenge szervezetét.
---------------------------------------------------------------------------------------
Skorpió: 2011-ben számos új terv megvalósítása kerül előtérbe. A Szaturnusz pozitívan befolyásolják kreativitását, míg a Jupiter segítségére lesz abban, hogy a leghelyesebb döntéseket hozza.
Munkakörnyezetében elégedetten érzi magát, egyes projektekről lemond, hogy a nagyobb volumenűeket sikeresen véghezvigye. Sajátságos meglátásai segítségére lesznek abban, hogy felettesei is elismerjék, így az év második felében egyre elégedettebb lesz munkahelyi teljesítményével és bérezésével egyaránt. 2011-ben lezárul az előző évi kissé zűrzavaros érzelmi ciklus. Közös nevezőre jut partnerével anélkül, hogy Ön vagy Ő különösebb változásokat kellene véghezvinnie. Az év második felében egy párkapcsolati krízissel is meg kell birkóznia, de érdemes bizakodónak lennie, mivel ezt követően teljesen kiélvezheti a szerelem édes ízét. Egészség szempontjából az év első hónapjaiban nem lesz a legjobb formában, ami az előző év túlfeszített munkatempójából ered. Vigyázzon arra, hogy szellemileg ne erőltesse túl magát. Többet kell aludnia, mivel a pihentető alvás nemcsak az idegrendszerre-, de az érzelmi életre is jó hatással van. Hétvégenként pedig szánjon több időt a regenerálódásra.
---------------------------------------------------------------------------------------
Nyilas: Az új év asztrológiai hatásainak köszönhetően képes lesz arra, hogy az élet problémáit könnyedebben szemlélje.
Munkája szempontjából ne akarjon gyors eredményeket elérni, egyetlen lépcsőfokot sem szabad kihagynia, máskülönben később kell ezeket bepótolnia. Saját fejlődése szempontjából racionális határokat kell meghúznia, jóval keményebbnek kell lennie Önmagával szemben, mint az előző évben. Magánélete az év első hónapjaiba kerül előtérbe, sok kérdés merül fel Önben, a válaszok pedig nem mindig az Ön elvárásainak megfelelőek lesznek. Hajlamos siettetni a kapcsolat fejlődését, meg kell tanulnia, hogy nem kizárólag az Ön akaratának kell érvényesülnie és nem az Öné kell legyen az utolsó szó. Legyen figyelmesebb, megértőbb és engedjen makacsságából. 2011-ben több erőfeszítésnek lesz kitéve, ami egészségi állapotát is próbára teszi. A Szaturnusz támogatásának köszönhetően azonban sikeresen átalakítja egészsége eddig elhanyagolt aspektusát. Az év utolsó három hónapjában ismét visszatér a megszokott vitalitási kerékvágásba.
---------------------------------------------------------------------------------------
Bak: A Bak jegy szülöttei 2011-be érzékelni fogják a bolygók jótékony impulzusait. Munka területén egy erős csapattal fog dolgozni, a siker pedig garantált lesz.
Megértőképességének és toleranciájának köszönhetően morális elismerésben részesítik Önt, ami kellő energiát szolgáltat ahhoz, hogy a legnehezebb akadályokat is sikeresen vegye. Áldozatot kell hoznia saját-, és mások ügyei miatt is. Az anyagi elismerés ugyan várattat magára, de az év második felében már ennek gyümölcseit is élvezheti. Érzelmi szempontból nyugodt időszaknak néz elébe. Kiegyensúlyozottság és párkapcsolati béke iránti szomja egyre nagyobb. Olyan személyt vonzhat életébe, akinek nagy igénye van a biztonságra. A tartós kapcsolatban élőknek pedig minden eddiginél több intimitásban lehet részük. Az Ön által tanúsított türelem már a tavasz kezdetén meghozza gyümölcsét, a szerelmi harmónia stabilizálódni látszik. Anyagi vonatkozásban nem remélt sikerekben lesz része. A Plútó segítéségre lesz mindenben ami örökséggel, kiadásokkal kapcsolatos. A siker Ön körül ólálkodik, legyen résen. Az elmúlt év folyamán megcsappant vitalitása 2011-ben csúcsformában lesz. A Szaturnusz és a Mars hatására a türelmetlenséggel hadi lábon állhat, ugyanakkor segítségére lesznek abban, hogy rossz egészségügyi szokásaitól megszabaduljon.
---------------------------------------------------------------------------------------
Vízöntő: 2011 asztrológiai klímája a Szaturnusz, az Uránusz és a Mars hatásainak köszönhetően számos pozitív tényezőt hoznak életébe.
Megszabadul a múlt néhány terhétől, annak ellenére, hogy szinte azonnal újakkal találja szemben magát, de ezeket is sikeresen megoldja és kizárólag jövőjével foglalkozik. Munka szempontjából mozgalmas és eseménydús évnek néz elébe. Új kihívások, esélyek adódnak melyek által mindenképpen fejlődni fog, miközben folyamatosan bizonyítania kell rátermettségét. Májustól kitartó munkája által hosszútávon is megalapozhatja jövőjét. A magánéleti stabilitás prioritást élvez ebben az évben. A Neptunusz hatására párkapcsolata konstruktív irányba halad tovább, miközben parterét mindenben támogatja és a legvadítóbb szerelmi élményekben részesíti. Teljes lényével leveszi a lábáról, éppen azt szereti Önben, hogy mindig Önmagát adja és Önre bármiben és bármikor számíthat. A Nap és a Vénusz erőtereinek köszönhetően érzelmeit az eddigieknél még intenzívebben fejezi ki. Anyagiak szempontjából jó, ha némi pénzt is félretesz, mivel az év folyamán számtalan váratlan kiadásai adódnak. Egészsége a Jupiter hatásának köszönhetően pozitív irányba mozdul. Rengeteg energiával rendelkezik, amiből adódóan a nyár kezdetétől az év végig jó kondiban maradhat. A jó fizikai erőnlét pedig szellemi kapacitására is jó hatással lesz, miközben az élvezeti dolgokról sem kell lemondania. Nagy horderejű életmódváltásra nincs szüksége, de a fitt forma érdekében júniustól kezdődően szép eredményeket érhet el.
---------------------------------------------------------------------------------------
Halak: A Halak jegy szülötteinek 2011 két jó időszakot tartogat, az év első három- és utolsó két hónapját.
Karrierjében sokat lendít közérzetén, hogy érzi, igényt tartanak szaktudására. Munkahelyi problémái adódnak ugyan, de néhány fejlődési lépcsőfokon végig kell haladnia, míg azokat megoldja. Sikerének titka az lehet, ha terveiről nemcsak beszél, de kézbe is veszi a dolgok irányítását. Hajlamos ugyanis a lustaságra és teendők halogatására. Magánéletében is jelentős változások elé néz. Annak ellenére, hogy a szerelem tekintetében meglehetősen idealista, 2011-ben olyan álmát valósítja meg, amihez ezidáig nem volt bátorsága. A társkapcsolatban élők elégedetlensége és boldogtalansága az év első hónapjában kiéleződik, aminek hatására mindet egy lapra tesznek fel: mindent vagy semmit alapra helyezik viszonyukat. Magánytól való félelmétől is megszabadul, így még a nyár beállta előtt kilép jelenlegi nyomasztó kapcsolatából. A nyár folyamán valóságos mágnesként vonzza magához az áhított szerelmet és boldogságot, ami elfeledteti Önnel előző rossz viszonyát. Sikerül a múltat lezárnia, új partnere oldalán az élet minden területén kiteljesedik, olyan lépésre szánja rá magát, aminek családja is örülni fog. Egészségi állapotára jelentősen rányomta bélyegét előző partnere oldalán folytatott hanyag életmódja, aki mindenben visszahúzta Önt. Szerencsére a nyár folyamán helyreáll jó egészségi állapota és a vitalitása, csontozatára és izmaira azonban jobban oda kell figyelnie. Fogyasszon több tejterméket, sportoljon rendszeresen és járjon lazító masszázsra. Ennek köszönhetően megszabadulhat a stressztől, ráadásul kellemes kikapcsolódóst is biztosít.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.