Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp - Fogyókúra és a csillagok

 

fogyoescsillagok.jpg  

Állítólag a horoszkópunkra a fogyókúrában is lehet számítani.  Remélem izgalmas lesz az új módszer.

 

10bak.gif

A bakok (12. 22.–01. 20.):
Alkata igazi leányálom: magas, vékony és törékeny. Igazi modellalkat. Túlhajszoltság, stressz és álmatlanság miatt jöhetnek fel a kilók. Hasra és fenékre hízhat. Könnyűen változatosan étkezik, ami még javára válhat. Keveset eszik, de sokszor. Ez a titok!  Csak így tovább! Viszont ne spóroljon a pihenéssel! Melegebb éghajlatra utazás is jót tehet. Ott se feledkezz meg szokásaidról!

 

 

11vizonto.gif

 


A vízöntők (01. 21.–02. 20.):
Széles vállú, harmonikus idomú hölgyek. Könnyen izmosodó típus. De hajlamos esténként nassolni, ami miatt jönnek a kilók. Hasra, csípőre, popsira, arcra és nyakra hízik. Hirtelen drasztikus fogyásnál negatív eredményre kell számítani. Egészségesen étkezik, mégis a reggelit gyakran elhagyja. Ez legyen a legfontosabb étkezés! Próbáljon meg reggelizni. A sokszori kevés étkezéssel kordában tartható a nassolás. A csokikívánást a magnéziumhiány idézheti elő. Próbáld az időhiányt leküzdeni! Gyaloglás, vizitúra és délutáni pihenés sokat segíthet!

 

 

 

12halak.gif

 


A halak (02. 21.–03. 20.):
Telt alkatú, kerek idomai vannak. 25 felett hajlamosabb a hízásra. Minden testrészére egyenletesen hízik. Zsírosan és cukrosan táplálkozik, kevés a fehérje és a zöldségbevitel. Ha nem törődik önmagával, az gyorsíthatja a hízást. De ezt is megelőzheti! Minden nap mozogjon egy órácskát! Sok kalciumot és magnéziumot egyen/igyon. Ezt könnyű pezsgőtablettában a szervezetbe juttatni. Sok zöldség és gyümölcs a karcsúság kulcsa. A döntés a te kezedben van

 

 

 

1kos.gif

 


A kosok (03. 21.–04. 20.):
Arányos testalkatúak és jó felépítésűek, vastag csontozatúak. Könnyen híznak nyakra, arcra, hasra és csípőre. Zsírosan, cukrosan táplálkozik, így halmozódik a súlyfelesleg. Rendszeres heti kardio (állóképesség tréning) mozgással kordában tarthatóak a kilók, ha emellett csökken a fehérjebevitel.

 

 

 

2bika.gif

 


A bikák (04. 21.–05. 20.):
Telt idomok, vékony csontozat és karcsú végtagok jellemzik. Körte alakban kezd hízni, csípőre, combra, popsira és nyakra. Kiegyensúlyozottan és természetesen étkezik, de unalmasan. Stressz, belső félelem vagy unatkozás/semmittevés miatt is képes néhány kilót felszedni. Tanácsolt a sok gyaloglás. A bika tipikusan fuss a busz után és menj lépcsőn eset. Tanácsolt a fehérjedús étkezés. Persze mindez csak zsírszegényen.

 

 

 

3ikrek.gif

 


Az ikrek (05. 21.–06. 21.):
Magas, vékonyka, törékeny testalkatúak. Popsira és hasra hajlamos hízni. Nassolós, kívánós típus, de a mozgást nem igazán szereti. Mivel nassolós, ezért sokszok egyen keveset! Ez kordában tartja a nassolást. Minden étkezésnek adja meg a módját! Fogyasszon tenger gyümölcseit, sok halat.

 

 

 

4rak.gif

 


A rákok (06. 22.–07. 22.):
Aránylag vékony alkatú, alul kicsit kerekebb, teltebb formákkal. A kilók a hasat, csípőt, karokat és vállakat célozzák. Túl sok cukrot és zsíros tejterméket fogyaszt. Mozgáshiány vagy túlhajszoltság is szabad utat adnak a kilóknak! Ez kiküszöbölhető erősítő edzésekkel, aerobic-kal. Jót tesz neki az úszás és az evezős sportok. Mellőzendő étel a rizs, főtt tészta és a kenyér. Ezek helyett tanácsosabb valami könnyűt választani.

 

 

 

5oroszlan.gif

 


Az oroszlánok (07. 23.–08. 23.):
Erős csontozat, jól felépített alkat. Könnyen izmosodik, de végtagjai hosszúak. Narancsbőre jelenhet meg a hason, alhason és köldök tájékán. Ide jöhet a súlyfelesleg is. Sok húst, hüvelyeseket és alkoholt fogyaszt. A sport nem játszik túl nagy szerepet életében. Ez az egyik kicsi hibája. :) nagyon jót tesz a rendszeres jóga, gyaloglás, úszás, kajakozás és a több zöldség.

 

 

 

6szuz.gif

 


A szüzek (08. 24.–09. 23.):
Igazán szerencsés testalkat, amire minden nő vágyik. Ezek a szavak jellemzik: magas, vékony, karcsú. Ha hízik, általában hasra és csípőre. Táplálkozása kiegyensúlyozott. Zöldségek, gyümölcs és könnyed változatosság. Pihenés hiánya miatt hízhat. Eheti, amit szeret! Javasolt mozgásformák: kerékpározás és sok gyaloglás.

 

 

 

7merleg.gif

 


A mérlegek (09. 24.–10. 23.):
Kerek formáiért bolondulhatnak a férfiak. A felsőteste fejlett, lábai formásak és izmosak. Sok helyre hajlamos hízni: Has, mell, arc, nyak, váll, karok. Kockázatos az egészségtelen életmód. Sok cukor és zsíros ételek jellemzik a táplálkozását. Sok pihenéssel, regenerálódással, tengerparttal és sok lazítással minden rendbe jöhet. De vigyázni kell, mert a nyaralás alatt is figyelni kell, hogy mit eszünk!

 

 

 

8skorpio.gif

 


A skorpiók (10. 24.–11. 22.):
Alkata erős. Vastag végtagokkal rendelkezik, alul nagyon fejlett, de mindenhol izmos. A felesleges kilók mindenütt megjelennek, nehéz észrevenni őket. Ezért fokozottan kell ügyelni! Sokat eszik...:) Kerülendő a túl sok bulizás és kicsapongó életmód. Több és még több mozgás! Séta, kocogás és evezés. Az édes gyümölcsök nem tesznek jót a skorpióknak. A grillezett zöldség, hús, hal segíthetnek a fogyásban.

 

 

 

9nyilas.gif

 


A nyilasok (11. 23.–12. 21.):
Magasak, erőteljes testalkattal. Végtagjai formásak és izmosak. Változatosan étkezik, de túl sok kalóriát vesz magához. Nem szabad hamar leállnia a sporttal, mert hirtelen sokat hízhat csípőre, hasra és fenékre. Itt könnyen jelenhet meg narancsbőr is. Ok alkoholt fogyaszt, vagy többet, mint kellene. Hízása oka a mozgáshiány lehet. Bármilyen mozgás a szabadban, lelki és testi egyensúlyt teremt. A sport miatt pihenjen sokat!