Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp - Egészség 2012

 

 

4kos.jpg

 

KOS

2012 a Kosok számára az orvoskeresés éve lesz. Ha szükséged van rájuk, ha nincs, folyton orvosokba, egészségügyi szakemberekbe, természetgyógyászokba és gyógyítókba botlasz. Ha pedig már találkoztatok, ők azonnal fel is ajánlanak neked egy ingyenes vizsgálatot vagy egy próbakezelést. Vigyázat, ez a legjobb út ahhoz, hogy hipochonderré válj! Az év első felében kell jobban figyelned az egészségedre, a stressz ebben az időszakban könnyen okozhat emésztési problémákat nálad.

 

5bika.jpg


BIKA

Könnyen gyógyulnak a Bikák 2012-ben. Ebben az évben régebb óta fennálló betegségektől szabadulhatsz meg, és nagyban javíthatod a közérzetedet. Az év alkalmas arra, hogy felülvizsgáld a táplálkozási szokásaidat, és bevezess egy egészségesebb étrendet. Ezt most könnyedén, mindenféle lemondás nélkül megteheted, és a régóta halogatott életmódváltásra is jó alkalmakat kínál a nyár eleje. Egészségügyi kérdésekben egész évben hallgathatsz a belső hangodra, amely a szakemberválasztásban is segíteni fog.

 

6ikrek.jpg


IKREK

A legügyesebb ápolónők 2012-ben az Ikrek lesznek. Könnyedén oldod meg a családodban mindenki egészségügyi problémáját, és odaadó ápolónak bizonyulsz. Sikereidet annak köszönheted, hogy a környezetedben lévő betegeket nemcsak az orvos által előírt szerekkel kezeled, de szeretetedből és imákból is bőven juttatsz mindenkinek. Ha te betegednél meg, a szokásosnál is nehezebben viselnéd, hogy mások segítségére szorulsz. A körülötted sürgölődő családtagok csak idegesítenének, ezért jobban jársz, ha te magad leszel a saját ápolónőd is.

 

7rak.jpg


RÁK

A pozitív gondolatok és a nevetés gyógyító erejét tapasztalhatják meg a Rákok 2012-ben. Lehet, hogy egy tél végi megfázáson nem segít a humor, de ebben az évben megértheted, hogy minden betegségnek lelki okai vannak. Azaz minden egy érzéssel, egy gondolattal indul, s ha a gondolatot megváltoztatod, visszanyerheted az egészségedet. Kíváncsibb leszel az egészségügyi könyvekre és témákra is, szinte falod a témába vágó könyveket, és az se lenne meglepő, ha beiratkoznál egy tanfolyamra. Ősszel kell majd jobban odafigyelned a saját és a családod egészségére is.

 

8oroszlan.jpg


OROSZLÁN

2012-ben az alternatív terápiák felé fordulhatnak az Oroszlánok. Rájössz, hogy az apróbb, hétköznapi betegségeket nem kell feltétlenül egy maréknyi gyógyszer bevételével gyógyítani. Ugyanolyan hatásos lehet egy homeopatikus szer, gyógytea vagy más alternatív gyógyászati módszer. Ne ijedj meg, a józanságodat megőrzöd, ezért könnyedén felismered majd a kuruzslókat. Vigyázz a szívedre, és csökkentsd a napi kávéadagodat! Érdemes a vérnyomásodat rendszeresen ellenőriztetned!

 

9szuz.jpg


SZŰZ

Csakis megbízható orvosok véleményére adj 2012-ben! Persze ez a tanács minden évben és minden jegy számára megállja a helyét, de könnyen lehet, hogy ebben az évben valaki súlyosabbnak ítéli meg egy betegségedet, mint amilyen az valójában. Érdemes elmenned az összes szűrővizsgálatra, de ne ess a hipochondria hibájába! A téli hónapokban vigyázz a csúszós utakon, így elkerülheted az apróbb baleseteket is. 2012-ben könnyen és gyorsan gyógyulsz, a légúti megbetegedéseket pedig nehezebben kapod el.

 

10merleg.jpg


MÉRLEG

2012-ben a stressz elleni harcot veszik fel sikeresen a Mérlegek. Az év utolsó három hónapjában sokkal jobban kezeled majd a feszültséget, mint korábban. Ebben az évben az allergiáddal is „kibékülsz”. Pontosabban olyan módszert találsz, amely segít teljesen tünetmentessé tenni az életedet. A pszichológusok szerint az allergia lelki okai között gyakran játszik szerepet a stressz, így egyáltalán nem is meglepő, hogy 2012-ben ezzel a két egészségügyi témával foglalkozol majd a legtöbbet.

 

11skorpio.jpg


SKORPIÓ

A Skorpióknak néhány pszichoszomatikus betegséggel kell megküzdeniük 2012-ben. Ha rosszul kezeled a stresszt, ha nem mondod ki a téged nyomasztó gondolatokat, vagy ha túlhajtod magadat, könnyen reagálhat a szervezeted alvászavarral. Az álmatlanság ellen ne altatókkal vedd fel a harcot! A legjobb az lenne, ha az okokat keresnéd meg egy jó szakemberrel. Egészségügyi szempontból is fontos lesz az idén, hogy szánj elég időt a pihenésre, a nyaralásra és a feltöltődésre!

 

12nyilas.jpg


NYILAS

Energikusabbnak érzed magad szinte egész évben, de azért érdemes odafigyelned a tested belső jelzéseire is 2012-ben. Most könnyen előfordulhat, hogy nem veszed észre a vészjelzéseket, ha nem szánsz elég időt magadra. Ha figyeled a tested jelzéseit és időben megteszed a szükséges óvintézkedéseket, egész évben makkegészséges lehetsz. Ha megbetegszel, a hagyományos orvoslás mellett érdemes kipróbálnod néhány spirituális gyógyító eljárást. Bár ezektől eleinte idegenkedsz, de hamar eredményt hozhatnak.

 

1bak.jpg


BAK

2012-ben könnyen eshetsz abba a hibába, hogy mindenféle betegségeket diagnosztizálsz a gyerekeiden. Hidd el, ez így természetes, minden szülő aggódik a gyerekei egészségéért, de azért ne ess túlzásokba. Ha kétséged van, bátran fordulj a megfelelő szakemberhez, legfeljebb kiderül, hogy túlaggódtad a helyzetet. Ez az év gyógyulást hozhat egy beteg családtagod részére. Ehhez nem is lesz szükség akkora csodára, mint gondolod, egyszerűen csak egy új orvos vagy gyógyszer lesz az, amely megoldja a problémát.

 

2vizonto.jpg


VÍZÖNTŐ

Diéta, mozgás és meditáció – a Vízöntők egészségének három kulcsa 2012-ben. Ebben az évben azzal kerülheted el a betegségeket és azzal gyógyulhatsz a leggyorsabban, ha megkeresed a test, a lélek és a szellem harmóniáját. Persze már az is sokat segít, ha törekedsz erre. 2012 alkalmas lesz arra, hogy egészségesebb életmódra válts, de ehhez mindhárom síkon váltanod kell. Ha így teszel, elkerülnek a betegségek. Ha pedig fogyni szeretnél, a diéta mellett ne feledkezz meg a testedzésről sem, mert a kettő együttesével érhetsz el igazán gyors eredményeket.

 

3halak.jpg


HALAK

2012-ben a legspirituálisabban a Halak közelítenek majd az egészség kérdésköréhez. Bármilyen betegséggel is kell szembenézned, az első gondolatod az lesz, hogy hol találsz egy energiagyógyítót vagy egy természetgyógyászt, aki meggyógyít. A második gondolatoddal pedig már a betegséged jelentését kutatod. Még akkor is, ha egy egyszerű torokfájásról van szó. Nem véletlenül hoztam fel a torokfájást, amit a spirituális szakemberek szerint a ki nem mondott szavak okoznak. 2012-ben a kapcsolataidra és a szeretetteljes kommunikációdra kell figyelned, ha el akarod kerülni a betegségeket.
 

 

forrás: nlcafe.hu