Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Horoszkóp - Általános

 

Minden horoszkóp csak annyira igaz ránk, vagy másra, amennyit el akarunk hinni belőle!


 Európai általános horoszkóp ( a legismertebb horoszkóp, kiegészítésekkel, szerencseszámmal. Az általános európai horoszkópot állatövek, csillagjegyek és uralkodó bolygók jellemzik. A személyiség jegyeit tűz, víz, föld, levegő típusok, szerencsenapok és szerencseszámok, harmonikus színek és kedvenc virágok egészítik ki. Ez a horoszkóp az ősi, már nem ismert és még ma is ismert jellemzések, jellegek, szimbólumok használatával alakult ki. Többnyire ráillik a személyekre, de ebben is , mint a többi hasonló jellemzésben sok az általános megfogalmazás.


  KOS - 03. 21- 04. 21.
Jelleg: tűz
Harmonikus szín: vörös
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 7 és 3
Szerencsekő: rubin
Virág: vörös rózsa
 Uralkodó bolygója a Mars. Temperamentumos, energikus, aktív, lendületes és magabiztos. Örökké tettvágy fűti, Nem képes egy helyben megmaradni. Optimista, naiv, könnyen be lehet csapni. Általában gyakorlati pályát választ, jól bánik a szerszámokkal. Mindig igyekszik az élre törni. Ha vezető beosztásba kerül, beosztottjai szeretik, mert mindig kiáll értük. Gyorsan haragra lobban, de ugyanolyan gyorsan meg is bocsát. Nem bosszúálló. Romantikus alkat, szerelme tüzes. Hűséges házastársához, de nagyon izgatja az új, az ismeretlen, ezért imád flörtölni.
 
 BIKA - 04. 21 - 05. 21.
Jelleg: föld
Harmonikus szín: napsárga és zöld
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 5 és 8
Szerencsekő: mélyzöld smaragd
Virág: krizantém, verbéna
 Uralkodó bolygója a Vénusz. Türelmes, kitartó, megbízható, szelíd, jószívű és csöndes. Biztonságra törekszik, makacsul ragaszkodik ahhoz, amit megszerzett. Szereti a hasát, és nem tud mértéket tartani. Optimista, életereje óriási. Nyugalmat áraszt. Türelmessége miatt nehezen lehet kihozni a sodrából, de ha egyszer feldühödik, durva lesz és nyers. Ha kitombolta magát, megnyugszik. A kritikát nehezen tűri. A Bika a leghűségesebb típus. Ritkán szánja magát válásra. Szenvedélye nem lobogó, inkább egyenletesen izzó.
 
 IKREK - 05. 21 - 06. 22.
Jelleg: levegő
Harmonikus szín: világos árnyalatok, elsősorban sárga
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 5 és 7
Szerencsekő: achát
Virág: azálea
 Uralkodó bolygója a Merkúr. Nyugtalan, játékos, sokoldalú, okos, örökmozgó, beszédes és kíváncsi. Szívesen élne két életet egyszerre. Egyszerre tud sírni és nevetni. Gondolkodása logikus, gyorsan tanul. Elmélyült feladatokra nem alkalmas. Nehezen viseli a helyhez kötöttséget. Kiváló szervező. Társasági lény, jó beszélgetőpartner, van humorérzéke. Imád flörtölni, hódítani, nem hűséges típus. Ha munkájában kiélheti változatosság iránti igényét, tartós kapcsolatra is képes.
 
 RÁK - 06. 22 - 07. 23.
Jelleg: víz
Harmonikus szín: tört fehér, ezüst, szürke, világos lila
Szerencsenap: hétfő
Szerencseszám: 7 és 3
Szerencsekő: ametiszt
Virág: nárcisz, liliom
 Uralkodó bolygója a Hold. Akaratos, türelmes, érzékeny, együtt érző és ingatag. Gyengédségre vágyik, érzelmes. Hangulatai egyik végletből a másikba kergetik. Mindenre rendkívül érzékenyen reagál. Hagyománytisztelő, számára kulcsfontosságúak a múltbeli események és tárgyak. Szeret olvasni, filmeket nézni. Kerüli az egyedüllétet, családcentrikus. Kitartó a szerelemben, a házasságot neki találták ki. Hűséges, kisigényű és megértő társ.
 
 OROSZLÁN - 07. 23 - 08. 23.
Jelleg: tűz
Harmonikus szín: napsárga és aranysárga
Szerencsenap: vasárnap
Szerencseszám: 4 és 6
Szerencsekő: borostyán
Virág: pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér
 Uralkodó bolygója a Nap. Nagyvonalú, büszke, energikus, bátor, jószívű és szívélyes. Sohasem marad észrevétlen, hatalomra és tekintélyre vágyik. Általában vezető szerephez jut, mert becsvágyó, határozott és megbízható. Szeret játszani, sportolni, versenyezni és mindezt azért, mert győzni akar. Egyszerre többet is képes szeretni. Birtoklási vágya miatt féltékeny partnereire. Szereti a gyermekeket, fontos számára a család.
 
 SZŰZ - 08. 23 - 09. 24.
Jelleg: föld
Harmonikus szín: barnás föld színű árnyalatok és tarka ruhák
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 7 és 3
Szerencsekő: jáspis
Virág: azálea, árvácska
 Uralkodó bolygója a Merkúr. Pontos, szorgalmas, kötelességtudó, intelligens, becsületes és pedáns. Rendkívül jó a megfigyelőképessége. Fejlett kritikai érzékkel rendelkezik, de ő maga nehezen tűri, ha kritizálják. Nagyon kíváncsi, ezért gyakran mások dolgába is beleüti az orrát. Tudományos érdeklődése is kíváncsiságából ered. Szemérmes, tartózkodó a szerelemben. Hűséges és alkalmazkodó. Gyakran tartják unalmasnak, hidegnek. Partnerét nem szívével, hanem az eszével választja.
 
 MÉRLEG - 09. 24 - 10. 24.
Jelleg: levegő
Harmonikus szín: világoszöld, indigó kék, világos, levegős színek
Szerencsenap: péntek
Szerencseszám: 5 és 6
Szerencsekő: opál
Virág: orchidea, orgona, gyöngyvirág
 Uralkodó bolygója a Vénusz. Intelligens, sokoldalú, művészlélek, beszédes és szeretetreméltó. Harmóniára, biztonságra törekszik. Mindig az arany középutat választja. Kitűnő diplomata. A megfelelő pillanatban mindig a megfelelő dolgot mondja. Tehetséges, jó eszű. Keményen dolgozik, de gyakran rendszertelenül. Számára létfontosságú a szerelem. Kényesen ügyel személyes szabadságára. Ideális partner, gyengéd és alkalmazkodó társ.
 
 SKORPIÓ - 10. 24 - 11. 23.
Jelleg: víz
Harmonikus szín: sötétvörös, bordó
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 2 és 9
Szerencsekő: gránát
Virág: aloevera, bazsalikom
 Uralkodó bolygója a Mars és a Plútó. Energikus, szenvedélyes, határozott, temperamentumos és uralkodni vágyó. Számára nem létezik középút. Spontánul viselkedik, a külső hatásokra nagyon érzékeny. Beosztottként keményen dolgozik, hűséges, vezetőként viszont hatalmaskodó. Haragtartó és bosszúálló. Lenézi a gyengéket. A szerelemben szenvedélyes és romantikus. Partnerére nagyon féltékeny, legszívesebben bezárva tartaná.
 
 NYILAS - 11. 23 - 12. 22.
Jelleg: tűz
Harmonikus szín: kárminvörös és világoskék
Szerencsenap: csütörtök
Szerencseszám: 6 és 3
Szerencsekő: zafír
Virág: liliom, százszorszép, begónia, szegfű
 Uralkodó bolygója a Jupiter. Nyugtalan, türelmetlen, kíváncsi, élénk, vidám, optimista és nagyvonalú. Nagyon nehezen tud választani, úgy munkahelyet, mint társat. Szókimondó, viselkedése néha már-már vérlázító. Szereti eltúlozni a dolgokat, ezért hazudósnak tartják. Szeret beszélni, történeteket mesélni, de másokat meghallgatni nincs türelme. A vad, szenvedélyes szerelmi életet kedveli. Nem szívesen kötelezi el magát, nehezen szorítható korlátok közé.
 
 BAK - 12. 22 - 01. 21.
Jelleg: föld
Harmonikus szín: sötétzöld, khaki, fekete
Szerencsenap: szombat
Szerencseszám: 2 és 4
Szerencsekő: barna tigrisszem
Virág: fagyöngy, pálma, borostyán
 Uralkodó bolygója a Szaturnusz. Kitartó, állhatatos, tapintatos, tartózkodó, tehetséges és büszke. Elveit soha nem adja fel. A tettek embere, mindent előre megtervez. Bármilyen körülmények között képes elölről kezdeni, talpra állni. Fegyelmezett és kitartó. Ellenállhatatlan, száraz humora van. Szüksége van az anyagi biztonságra, ezért kitartóan és keményen dolgozik. Szerelmét és otthonát tekintve ragaszkodik a hagyományokhoz. Kompromisszumra képtelen. Hűséges, szerető, érzéki társ.
 
 VÍZÖNTŐ - 01. 21 - 02. 20.
Jelleg: levegő
Harmonikus szín: zöld árnyalatok és indigókék
Szerencsenap: szombat
Szerencseszám: 1 és 6
Szerencsekő: akvamarin
Virág: orgona, alpesi rózsa, pitypang
 Uralkodó bolygója a Szaturnusz és az Uránusz. Őszinte, melegszívű, kedves, közkedvelt, lelkiismeretes és objektív. Fogékony minden iránt, ami új, eredeti. A reformok embere, igazi forradalmár. Ötletei gyakran megelőzik korukat. Mindig a járatlan utakat keresi. Nem olyan toleráns, mint amilyennek első látásra tűnik. Partnereit nem a külsejük után ítéli meg. Szereti a függetlenséget, ritkán köt házasságot. Fantáziadús a szerelemben, igyekszik változatossá tenni kapcsolatát.
 
 HALAK - 02. 20 - 03. 21.
Jelleg: víz
Harmonikus szín: világoskék, ibolya, barna
Szerencsenap: csütörtök
Szerencseszám: 4 és 9
Szerencsekő: jade
Virág: szegfű, jázmin, pálma, borókabogyó
 Uralkodó bolygója a Neptun és a Jupiter. Kedves, gyengéd, hűséges, érzékeny, nyílt, segítőkész és békeszerető. Az érzések irányítják, bámulatos intuícióval rendelkezik. Változékony és kiismerhetetlen, ezért kiszámíthatatlannak tartják. Hamar feladja a harcot, könnyen befolyásolható. Nem szereti az izgalmakat, a felfordulást. Nagy megterhelés alatt ingerlékennyé válhat. Társas lény, az egyedüllétet nem tudja elviselni. Szentimentális, romantikus, gondoskodó, forrón szerető társ a szerelemben.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.